Giottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza Koberce
Giottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza KoberceGiottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza Koberce

Giottiline Ford Siena 395F Automat, Adaptiv, Markiza Koberce

id: 31299108
Autokaravan
65 800 €

Základné údaje

PalivoDieselPalivo
Rok výroby2024Rok výroby
PrevodovkaAutomatickáPrevodovka
Objem motora2 000 cm3Objem motora
Výkon125kW (170 PS)Výkon
Vypočítajte si vaše splátky
Autoporadca kalkulačka
Výška akontácie
13160
Dĺžka financovania
4 roky
Cena vozidla
65 800 €
Výška úveru
52 640 €
Mesačná splátka
od 1177,99
Mám záujem

Ponuka má informatívny a nezáväzný charakter, je určená pre právnické osoby a fyzické osoby – podnikateľov.

Carvertical check
Online overenie
História vozidla
Skontroluj nájazd km, poškodenia a pôvod vozidla

Stav vozidla

  • Vozidlo je v záruke
  • ,
  • Nové

Výbava:

Ostatné:

  • Maximálna hmotnosť do 3,5 t

Ďalšia výbava:

- Na podvozku Ford transit s motorom 2, 0 l 125kW (170PS) 6-st. Automatická převodovka, (super spotreba!) - Extra výbava: - Markíza THULE 4, 5m - Adaptívny Tempomat - 16-ky ALU disky - Rolety kabíny - Duocontrol - Koberce kabiny aj nadstavby - 9 palcové Rádio s cúvacou kamerou a s apple CarPlay, android auto - Sietka vstupnych dverí - Centralne zamykanie s dverami s oknom - Všetky dostupne asistenčne systemy - Elektrická spúšťacia posteľ - Štandartná výbava - Kúrenie Truma combi 4 s CP Plus panelom - Klimatizácia kabíny - kuchynský drez v kombinácií s plynovým šporákom s 3-horákom z nehrdzavejúcej ocele - Panorama okno nad kabínou - Vyhrievané spätné zrkadlá - Veľká garáž s nosnosťou až do 300kg - Automatická chladnička aj s mrazákom 12, 230V, plyn - Nádž na čerstvú vodu 100 l - Vyhrievaná odpadová nádrž 100 l - Velkosť zadnej XXL postele 79x202+85x191 cm - Velkosť elektrickej postele 126x196cm - Celková dĺžka 7400mm - Celková šírka 2320mm - Celková výška 2900mm - Celková hmotnosť 3500kg (prevádzková 3 054kg)

Poznámka

- Cena je uvedená netto, čiže bez DPH a bez dovozu. Možnosť kúpiť priamo bez DPH na firmu splatným IČ DPH číslom. - Na predaj veľmi svižní polointegral s automatickou prevodovkou - Auto máme objednané a predpokladaný dátum výroby je 06/2024 - Fotky sú použité z totožného modelu no nie z konkrétneho kusu - Miest na spanie 4/5 - Miest na cestovanie 5 - Na požiadanie Vám vieme zaslať ponuku na financovanie - V prípade že by ste zobrali cez nás leasing alebo úver, Vám vieme ešte poskytnúť zľavu na karavan/vozidlo. - Tak isto po dohode vybavíme poistenie, leasing, úver, dovoz až k Vám domov, kontrolu originality, čistopis TP či už hotové ŠPZ - Zabezpečujeme odbornú montáž komplet doplnkovej výbavy na karavany za výhodné ceny a samozrejme všetko so zárukou v Komárne Nové aj použite karavany za super ceny! Máme najlacnejšie zánovné luxusné karavany na predaj! Možnosť objednať Vami vyskladaný model za lepšie ceny ako v Nemecku. Sledujte našu vždy čerstvú ponuku na Facebook Automoniq alebo našej stránke: www.automoniq.com Príves bude predávaný z našej pobočky členského štátu EU ( CZ - HU ), tým pádom je možnosť zakúpenia priamo v NETTO cena pre platcov DPH! V prípade záujmu Vám po dohode privezieme karavan k Vám domov už s hotovou Kontrolou Originality a taktiež s čistopisom TP - vy si pôjdete už len vyzdvihnúť ŠPZ na Evidenciu vozidiel vo vašom okrese. Pre Českých klientov odovzdávame už na českých evidenčných číslach prihlásené priamo na Vás. Montovanie doplnkov Vám zabezpečíme s garanciou a bez dlhého čakania- všetky doplnky ako markízy, Mover, klimatizácie, solárne panely a mnoho ďalšieho máme skladom! Pri domontovaní doplnkov u nás vám neprepadne garancia na príves! V prípade potreby pomôžeme s vybavením poistenia aj kúpy na splátky! - Chyby v inzercii vyhradené! Prosíme Vás, aby ste si pred kúpou osobne skontrolovali uvedené údaje a vybavenie o vozidle, nakoľko aj pri našej maximálnej opatrnosti sa môže stať, že sa pri zadávaní inzerátu pomýlime.

Automoniq tiež ponúka
Služba: Predaj karavanov
Predaj karavanov
Služba: Náhradné diely
Náhradné diely
Služba: Dovoz vozidiel
Dovoz vozidiel
Služba: Výkup vozidiel
Výkup vozidiel
Služba: Predaj vozidiel
Predaj vozidiel

Automoniq

Registrovaný predajca na Autobazar.EU od
logo predajcu automoniq
Pondelok
Nonstop
Utorok
Nonstop
Streda
Nonstop
Štvrtok
Nonstop
Piatok
Nonstop
Sobota
Nonstop
Nedeľa
Nonstop
Obhliadka možná až po vopred dohodnutom termíne. Ďakujeme

Máme najlacnejšie zánovné luxusné karavany na predaj! Možnosť objednať Vami vyskladaný model za lepšie ceny ako v Nemecku�Na 90% preferujeme značku Hobby�pre klientov z čiech možnosť nákupu v netto cenach kontakt pre CZ 725666222 Nové aj použite karavany za super ceny! Na skoro všetky u nás zakúpené karavany Vám vieme poskytnúť servis,montáž doplnkov a vybavy Karavany si viete pozrieť osobne, nie su stiahnuté z internetu!

Vytlačiť ponukuVytlačiť ponuku

Nesedia vám parametre alebo predajca komunikuje zvláštne?

Nahlásiť inzerát
65 800 €Nitriansky kraj (SK)